top of page

Creatieve communicatie

2.png

What's in a name?

'Lisa's vivid Writing', wat is dat nu voor naam? Glad you asked. In 2020 zat ik tijdens een pandemie 5 maanden vast in een afgelegen hostel in Australië. Ik volgde er allerlei online cursussen, waaronder een van een mommy blogger  die haar insights gaf over zelfstandig schrijver worden. Haar tip om als freelancer een duidelijke naam te voorzien paste ik toen nogal letterlijk toe: 'include your first name, what you do and what sets it apart.' Et voilà, Lisa's vivid Writing zag het licht. En ook al is mijn mailadres misschien niet het makkelijkste, het dekt nog steeds de lading.

Wat schrijf ik dan zoal?

Nieuwsbrieven

Informatief, volgens de stijl van je onderneming en via jouw gekozen e-mailsysteem.

Blogposts

Van huisdierzitjes in auto's, over zonnepanelen en -boilers tot wielrennen en vakantiebestemmingen: tot nu toe heb ik mijn tanden al in elk gevraagd blog-onderwerp gezet.

Copy voor print

Affiches, flyers, folders en artikels in (lokale) magazines. Voor alles wat geprint wordt wil ik gerust mijn pen lenen.

Social media captions

Die tekstjes die je op Facebook, Instagram of LinkedIn ziet staan. Met emoji's en hashtags en alles erop en eraan. 

Website copy

Ja, net zoals op deze website, maar dan op andere. Welke precies? Vraag me ernaar en ik vertel het je met plezier.

Intussen doe ik echter veel meer dan schrijven

Grafisch ontwerp

Van volledige campagnes, zowel offline als online. Denk aan affiches, roll-ups, flyers, folders, Facebook-banners, Instagram-posts en -stories, website banners en e-mailhandtekeningen.

Onderhoud van websites

Dan heb ik het niet over het technische gedeelte. Coding is niet aan mij besteed, updates qua tekst en visuals dan weer wel.

Content planning

Event planning

Het updaten van je website, schrijven van wekelijkse nieuwsbrieven én bedenken van leuke posts voor de socials? You're too busy for that, but I'm not.

Een network-event voor klanten, creatieve brainstormsessie of bedrijfsfotoshoot met tientallen figuranten? Let me help you.

Oké, maar euh... Mag ik je portfolio zien?

Zeker. What do you want to see?

Stuur mij een mailtje via het formulier hieronder en laat me weten in welke diensten je interesse hebt en ik stuur je mijn relevante ervaring door.

Contact
bottom of page